23-08-10

Op mijn snufferd

’t Begint er een beetje op te trekken: vorige week heb ik 44 kilometerkes gelopen. Maandag de duurloop die eigenlijk de dag ervoor had moeten gebeuren.  Dinsdag het gebruikelijke toerke op de bergskes. Donderdag interval, en gisteren de trage duurloop. 

Dinsdag ben ik nog eens op mijn snufferd gegaan. Letterlijk. Bij het uitlopen waren we bijna aan de abdij van de Trappisten toen ik het ene moment nog aan het babbelen was met May, en het volgende moment in het zand beet. Vaak heb je nog een fractie van een seconde dat je beseft dat je gaat vallen en kan je je nog proberen recht te houden, maar nu was het boem patat, tegen de vlakte. Ik was zelfs met mijn armen voor mijn buik gevallen en heb mijn val niet kunnen breken waardoor ik de schok met mijn hoofd heb opgevangen. Resultaat: een gedeukt ego en een gedeukt oog. Maar nu is het allemaal al weggetrokken. Onkruid vergaat immers niet.

Donderdag had ik de Forerunner geprogrammeerd om 200+400+600m te lopen tegen 13 km/uur. Eerlijk gezegd, die intervallen alleen lopen is niet gemakkelijk. Als je met een groepje samen loopt, gaat het net iets beter om de snelheid aan te houden. Telkens ik aan een versnelling moest beginnen, begon de Forerunner te piepen, maar dat gepiep hield ook tijdens de versnelling aan. Ik had dat ooit nog eens voorgehad. Je kunt dat gepiep wel verdragen voor 200m meter, mits wat beheersing van de irritatie. Tijdens de 400 meter begon het danig op mijn systeem te werken, maar tijdens de 600m heb ik het klereding uitgezet. Om zot van te worden. Ik heb de rest van de intervallen gelopen door op de ouderwetse manier regelmatig op het klokje te kijken.

En….heb ook de reden van dat gepiep gevonden: als je in Training Center 0,2 km in geeft, dus nul komma twee in plaats van nul punt twee, herkent hij dat cijfer niet, en werd er met andere woorden geen afstand geprogrammeerd. Onthouden dus!

De training gisteren verliep volgens goede gewoonte met trage hartslag (AVG 137), ondanks een voortdurend en onophoudelijk gekwebbel.

 Vrijdag heb ik weer wat voorgehad: mijn handtas is verdwenen. Vermoedelijk gestolen in de sauna. Ja, hij zat achter slot en grendel maar het heeft niet mogen baten. Portefeuille weg, identiteitskaart weg, rijbewijs weg, bankkaart weg, mijn SIS-kaart en die van ons mannen weg, ne kortingsbon van den Delhaize van 5€ weg :-), geld weg, GSM weg…. Ik wist zaterdag dus wat doen. Wist je trouwens dat je ook een pasfoto nodig had enkel en alleen om de diefstal van je identiteitskaart nog maar aan te geven? 

Dat alles is niet leuk, maar kom, er zijn erger dingen. Toen ik echter vanmorgen mijn bril wilde pakken om mee te nemen naar het werk, zag ik die niet direct liggen. En toen viel mijn frank: die zat ook nog in mijn handtas. Toen heb ik wel eens ferm gevloekt. Niks aan te doen, ik zal er een nieuwe moeten gaan kiezen…

20:49 Gepost door Sandy in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dju.... toch dat ze met hun poten niet van andermans spullen kunnen afblijven.

Gepost door: Tiny | 23-08-10

Oei, je kan vrijdag toch wel meelopen op de Landlopersjogging in Wortel, hoop ik? Toch niet al te veel last van die val? Gebeurt bij ons ook vaak: wat kwebbelen en tetteren en terwijl de wortels of stenen niet zien...

Tot vrijdag!

Gepost door: Hild | 24-08-10

Wat sommigen toch bezield om andermans spullen te jatten , en dan nog wel op een plaats waar ik zelf geen mensen verwacht die in geld nood zitten ! Naar een sauna gaan is toch pure verwennerij en luxe , waar je toch dat soort mensen niet gaat zoeken !

Ik ben eens even je schema aan het controleren geweest en merk dus dat je nog altijd mooi volgt. Hoe doe doen de andere dal lopers het ? Ik ben ook eens op de site van miep miep zoef geweest . Geweldig mooie site he !! Ga er zeker een keertje meer komen kijken ! Hoeveel volgen mee jou schema naar de halve marathon ? Van Marjo weet ik het ! Die heeft er ook eentje ! Zijn er dus nog die naar eindhoven komen ?
Ik hoop jullie daar aan te treffen !!

Veel succes he , en ook aan alle dal lopers of miep miep zoefers = toch hetzelfde he ? of vergis ik me ?

Gepost door: coach mario | 26-08-10

De commentaren zijn gesloten.