30-06-10

Smart and sexy

’t Is hot in the city. Dat is het minste wat je kan zeggen.

De zomer geeft mij een dubbel gevoel: ik hou niet van dit soort temperaturen, maar wel van de zon en van het licht.

 

Vorige week had ik dinsdags niet kunnen gaan trainen. Dat moest woensdag goedgemaakt worden. Rond een uur of 8 ’s avonds was ik klaar met mijn klusjes, en kon ik me nog op ’t gemakske klaarmaken voor een wisselloopje. Dat is het voordeel van die lange, lichte avonden. Je krijgt zoveel meer tijd om dingen te doen.

 

Gisteren twijfelde ik ook: eigenlijk vond ik het geen weer om te lopen, maar aangezien het zomer is, kunnen we deze temperaturen beste gewoon worden. Dus niet zagen, maar omkleden en wegwezen! Ik heb de bergskes wel gedaan maar niet echt snel. Tijdens het lopen viel de temperatuur eigenlijk heel goed mee, stelde ik verbaasd vast. Alleen het stoppen was lastig, dan brak het zweet me uit en viel de hitte op mijn lijf.

 

Omdat we zaterdag met 3 ploegen aan de aflossingsmarathon in Rijkevorsel gaan meedoen, werd er gisteren al volop gestrooid met onderlinge bedreigingen allerhande. Dat ging van een duwke geven tot in je het kanaal valt, over het inschakelen van een geheim wapen, tot het loslaten van blaffende honden. Er werd met spek geschoten dat het niet meer normaal was. Voorpret is ook pret J

 

logoSSRestte ons nog de kwestie van de ploegnamen. Er is één supersnelle ploeg. Een briljante ingeving van Nancy resulteerde in Dal Qaida. Dat zijn dus euh…explosieve lopersStoer.

De naam “Mall’se Dames” die ik even schitterend vind, kunnen we helaas niet meer gebruiken aangezien de 2 minder snelle ploegen gemengd zijn.

Vanmorgen werd dan beslist om de ploeg van Luk “The Lucky Lukes” te noemen en de ploeg van Nancy “The Daltons XXS”. Guy (die zelf in de snelle ploeg zit) had er op eigen initiatief XXS aan toegevoegd, omdat dat Daltons enkele jaren geleden de naam was van onze supersnelle ploeg. We moeten een onderscheid maken, hé, zodat er geen foute verwachtingen gecreëerd worden.

Waarvoor staat XXS nu? Volgens Guy staat dit voor “extra extra slow”. Volgens mijn interpretatie moest dat zijn “extra extra smart”. En Nancy maakte het helemaal goed door er “extra extra sexy” van te maken. Smart en sexy? Akkoord. Slow? Wacht maar af. We zullen er daar eens een lap op geven, se!

13:28 Gepost door Sandy in Training | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

XXS geef gewoon toe dat XXS zoals gewoonlijk voor extra extra small staat; 't is niet omdat ze er in de Runners niet meer over schrijven dat je niet meer goed bezig bent hé! ;-)
Succes in Rijkevorsel!!

Gepost door: geert | 30-06-10

Aflossingsloopjes zijn altijd erg leuk. Vanavond loopt bij ons op de baan een grote groep een 10 km met 5 mensen. Hoe af te lossen? Zelf weten. Van te voren een tijd opgeven. Lopen zonder klok en wie er het kortst bij komt die wint

Gepost door: Tiny | 30-06-10

amai ik vind het eeecht geen loopweer!!

have fun en laat ze een poepie ruiken ;-)

Gepost door: Jess | 30-06-10

Veel plezier in Rijkevorsel!!

Gepost door: Wendy | 01-07-10

De commentaren zijn gesloten.