28-01-10

Het licht

Ik heb het licht gezien! Echt waar, een hele wereld is voor mij open gegaan. Ik ben vandaag namelijk mijn allereerste bril mogen gaan afhalen bij de opticien. Niet dat ik zo’n zware afwijking heb (toch niet aan mijn ogen J) maar jongens, wat sta ik er versteld van hoe goed ik nu zie, nu ik aan de pc zit. Ik heb al het hele seizoen van de Slimste Mens moeite met de woorden van de puzzelronde. Ik heb mijn brilletje dus net op tijd voor de finale vanavond.

Bij thuiskomst kon ik hem niet rap genoeg opzetten, zo nieuwsgierig waren Robin en Wouter. Maar eens ik hem op had hoorde ik het volgende: “Lelijke kleur! Rare vorm! Te vierkant! Valt te hard op!” Er was dus weinig goed aan. Mark vond hem in eerste instantie wel goed, maar toen hij beter keek vond hij hem wat te breed.

Soit, ik heb hem met mijn allerliefste frindinneke Nancy gaan kiezen, en als zij zegt dat het mooi is, geloof ik haar! Ik zie er in elk geval toch een beetje slimmer uit, niet? J

 Sandy met bril

Over foto’s gesproken: de Runner’s van deze maand al gezien? Er staat een megagrote foto van ons in toen we op de spinningfietsen zaten bij de eerste bijeenkomst eind oktober. Ik zit als eerste in de rij. En ik zie er uit als een echt Michelin-manneke! Echt afgrijselijk! Ik weet dat ik niet van de magerste ben, maar op die foto lijk ik wel 150 kg! Niet te doen. Als je goed ziet, zie je wel dat die foto “uiteen” is getrokken omdat mijn gezicht ook helemaal breed is en de verhoudingen niet helemaal goed zitten, maar toch…

Dinsdagavond hadden Marjo en Tracy me al gewaarschuwd dat de foto niet flatterend was, maar ik had niet kunnen vermoeden dat het zo erg was. Na de training liet Marjo me de foto zien, en ik werd er gelijk slechtgezind van.  En als ik dan eens was afgevallen, zou ik nog kunnen zeggen: wacht maar tot de volgende editie, dan kan je vergelijken! Maar helaas zal er niet veel verschil zijn.

Ik zal het de fotograaf zaterdag bij de volgende bijeenkomst wel inpeperen dat ik niet meer vooraan wil staan, of dat hij minstens een andere lens moet gebruiken J

Ach ja, ik heb daarnet nog in het hoogwaardige literaire tijdschrift “Flair” gelezen dat als je verhoudingen goed zitten het niet uitmaakt of je maat 36 of 46 hebt. En als het in de Flair staat, is het waar, hé!

19:35 Gepost door Sandy in Zever | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

bril Die knappe bril doet de foto van Runners helemaal verbleken.

Gepost door: roel | 28-01-10

bril Mooie bril .. en ja, die foto in RW is totaal verkeerd !! En ik heb je zien lopen zaterdag .. ik kan het weten. Je bent in topconditie. Trek het niet aan !!

Gepost door: Edith | 28-01-10

Ik ga straks dadelijk de runners kopen se ! :-)
Ik heb je al een akeer ontmoet , en heb nog nooit de gedachte gehad dat je dik bent ! Als jij jezelf goed vind , dan is alles inorde . Als je praat , wat moet ik doen om nog sneler te lopen , zonder blessuren , dan zou ik zeggen , voor iedere kg die je minder weegt , loop je een stukje sneller zonder dat je er extra voor moet trainen . Ook het blessure gehalte gaat omlaag omdat je gewrichten minder gewicht mee zeulen .
Ik wens je toch veel succes met je ; zeker haalbare doel om enkele kilo's af te vallen !!
En heyt brilletjes staat je goed .

Gepost door: coach mario | 29-01-10

Mooi Sandy,

De bril staat jou voortreffelijk.

Ik denk dat ik nu een nieuwe moet gaan kopen omdat ik kleurenblind ben: waar ik goud moet zien, zie ik paars :-)

Gepost door: Luk | 29-01-10

Heb je foto gezien in RW. De volgende foto in RW maken ze duidelijk hoeveel je in gewicht afnam. Moeten ze natuurlijk met de eerste foto stevig overdrijven is de winst des te groter.
Je bril staat je prima.

Gepost door: Tiny | 29-01-10

Chique! Zo'n pittige madam als jij moet niet afkomen met een fijn gouden montuur met swarovski-bloemetje aan de zijkant hé :-D
Héél mooi, ben blij dat ik je mocht assisteren bij de aankoop!

Gepost door: Nan-c | 29-01-10

Grr, ik zou ook niet content zijn met die foto, maar geen angst hoor, we hadden allemaal al door dat die foto "getruceerd" was. Ik ben ook in het bezit van een brilleke, maar zet het veel te weinig op, maar als je het dan opzet dan is de wereld ineens zo schoon hé!

Gepost door: Wendy | 29-01-10

achteraf bekeken, de foto is idd absoluut niet goed, maar als het een troost mag zijn; ik had eigenlijk vooral naar de gezichten van iedereen gekeken!

en ik vind je bril super mooi!

Gepost door: Jess | 30-01-10

Die foto was misschien wel verkeerd maar je glimlach maakte veel goed ! Het viel me niet eens op dat je er niet al te flatterend opstond. Ik vind jullie pakjes ook heel mooi, heb een hele tijd geleden een nieuw vestje en tight gekocht (had er al naar staan kijken in Eindhoven) en zag nadien in de Runner's dat ik nu in dezelfde outfit rondhobbel :-)

Gepost door: Chris | 02-02-10

De commentaren zijn gesloten.