19-12-09

2e Natuurloop in Lier

Geen kat die het gelooft, maar toch is het waar. Ik heb vandaag een wedstrijdje gelopen. Wel voor de 5 km gekozen ipv voor de 10, gezien de toestand van de wegen.

 

Ondanks de vrees dat de weg niet beloopbaar zou zijn, viel het lopen zelf reuze mee. Daar waar we liepen was de sneeuw vastgetrapt of vastgereden en lag er niet echt ijzel, dus je kon wel doorlopen mits de nodige voorzichtigheid. Als je iemand voorbijstak moest je even de losse sneeuw in, en dan voelde je dat je niet echt kon afzetten. Je weet dat het overal glad kan zijn, dus je loopt sowieso “op eieren”.

In tegenstelling tot vorige maand, had ik mijn muziekje bij. Dat is voor mij echt een WERELD van verschil. Als ik mezelf niet hoor hijgen, word ik bijlange niet zo snel moe. Echt waar. We waren amper op gang geschoten en Faith No More kwam voorbij met Midlife Crisis. Dat geeft energie, jong! Daarna Metallica met Master of Puppets. Nummers die je adrenaline doen stijgen, die je aanzetten om dóór te gaan. In een pauze tussen 2 liedjes hoorde ik mijn ademhaling. Omgekeerd evenredig met mijn gevoel. Alles zat goed, het lopen ging vlot, ik heb amper op mijn Forerunner gekeken om de afstand te checken. Het ging vanzelf.

 

Ik zie dat ik een gemiddelde van 10,8 km/u gehaald heb. Niet om over naar huis te schrijven, maar veel beter dan ik verwacht had met die sneeuw. Dus we zijn weeral content. Soms ben ik echt wel makkelijk tevreden te stellen J

 

Na het douchen zijn we met de vrienden een warm soepke gaan eten in hetzelfde etablissement als waar we vorige maand zijn geweest. Zoals verwacht was het reuzegezellig met onze kliek. We hebben goed gelachen en veel plezier gemaakt. Kan ook niet anders als je in zulk goed gezelschap bent.

 

Bij thuiskomst heb ik het mezelf makkelijk gemaakt en ben met ons mannen met de slee naar de frituur geweest. Tja, ik weet dat dat eigenlijk niet mag, maar laat ons zeggen dat ik vandaag een SAS-dag inlaste: een Schijt-aan-het-Stickertje-dag, zoals één van de andere A-teamleden het zo mooi omschreef.

Dit gezegd zijnde, ga ik dadelijk een praline in mijn mond stoppen. Ah ja, als we iets doen, doen we het goed ;-) Smmmmmmmmmmakelijk!

19:18 Gepost door Sandy in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Prima gelopen toch en dat in de sneeuw!.
En sneeuw pret is ook leuk om te doen.
Fijn weekend.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 19-12-09

Goed gelopen Sandy. Ik moet je verhaal in RW nog lezen.

Gepost door: Tiny | 19-12-09

FUN Sandy,

Het was absoluut een leuke namiddag onder een groepje vrienden. Fijn dat wij om de domste dingen kunnen lachen en onze fantasie direct op hol slaat al was het maar omwille van een kruimeldief.

Gepost door: Luk | 20-12-09

prima gedaan hoor Sandy...proficiat.

Gepost door: natalie | 20-12-09

natuurloop Knap gelopen, met de sneeuw kan je zeker geen toptijden lopen .. maar wel leuk denk ik. Een SAS-dag .. die moet ik onthouden !! Ik heb vele SAS dagen ..

Gepost door: Edith | 21-12-09

Haha, een schijt-aan-het-stickertje-dag...
Je bent toch met de slee gegaan, dat is toch ook sportief, niet?

Gepost door: Spencerwoman | 21-12-09

De commentaren zijn gesloten.