07-12-09

Spieren

Op verschillende blogjes is het armoe troef. Weinig verhalen of anders maximum eentje per week. Sommige zijn zelfs op sterven na dood. Ik snap dat er in de plaats veel gesmoelenboekd wordt, maar toch is dat niet hetzelfde, vind ik. Dus…hierbij nog eens mijn bescheiden bijdrage.

 

De laatste dagen stond vooral in het teken van frustratie. Omdat mijn gewicht niet wil zakken. Ik wil er ook niet teveel meer over zeggen, want ik weet dat ik een stukske kan zagen eens ik op gang ben. Zelfkennis is het begin van wijsheid, hé. Misschien dat er eindelijk wat vooruitgang geboekt wordt eens mijn schema wat intensiever wordt? Rob Veer zal er vast zijn redenen wel voor hebben waarom hij het weken aan een stuk zo rustig houdt, hij is tenslotte de specialist.

Soit. Zaterdag moet ik terug de weegschaal op. Dan is de volgende bijeenkomst van het A-team en zakken we weer af naar Amerongen. Ik ben eens benieuwd naar de resultaten van de andere leden.

 

chocomousseIk doe er in elk geval mijn best voor, en heb de laatste weken al fameus karakter gekweekt. Vrijdag had de firma Luckerath bij ons op het werk getrakteerd met gebakjes. Voor iedereen! Op elke verdieping en in elke kantine stond het vol! ’s Middags tijdens de pauze zat iedereen rondom mij een gebakje te eten. Overal waar ik keek. En vlak voor mijn neus stonden er nog van die superlekkere potjes, met chocomousse in, met daarop een toef slagroom en 1 chocolade koffieboon. Echt, de zever liep bijna uit mijn mond. Maar toch ben ik er af gebleven.

Na het eten kwam ik boven op kantoor terug en wat denk je? Naast de kopieermachine stond er een hele doos met alweer die lekkere gebakjes. Met óók potjes chocomousse met slagroom en een koffieboon. Elke keer als ik moest faxen of kopiëren brachten die verdomde lekkernijen mij in verleiding. Ik heb er heel vaak eens lelijk naar gekeken, maar het hielp niet. Ze bleven er even lekker uitzien. En toch heb ik er geen genomen. Omdat er nog zo veel over waren, heb ik er 2 mee naar huis genomen. Ik vreesde dat de verleiding onderweg te groot zou worden, maar toch heb ik stand gehouden. Flink, hé? Zaterdagmiddag heb ik wel toegegeven en 2 hapjes chocomousse gepikt. Ik ben ook maar een mens, hé zeg.Schamen

 

Zaterdag ben ik met ons mannen den Decathlon gaan leegkopen. Allé, dat is een beetje overdreven. Als er iets leeg was, was het mijn portemonnee. Maar ons mannen zullen geen excuus meer hebben om niet te gaan trainen als het regent want ze zijn nu volledig uitgerust als echte atleten! Ik heb mezelf ook verwend, want heb een fuchsia regenjasje gekocht, dat perfect past bij de Adidas-kledij van het A-team. (en ook nog een loopbroek, en ook nog een extra paar loophandschoenen, en ook nog 3 paar loopsokken).

 

In de namiddag hebben ze verder gebouwd aan hun Lego-pakketten die de Sint had gebracht. En die verdomde Sint heeft hier ook van die chocolade mannekes afgezet! Dju toch.

 

Gisterennamiddag zou ik alleen moeten gaan lopen, want al mijn matekes hadden samen in de voormiddag afgesproken. Gelukkig had Lieve nog een beetje compassie met mij (of geraakte ze ’s morgens niet uit bed J) en hebben we samen ons gebruikelijke 1,5-uur-toerke gedaan. Omdat zij wat sukkelt met haar knieën is zij ook veroordeeld tot trage duurlopen, dus dat komt eigenlijk goed uit.

 

Daarnet was ik met Robin bij mijn broer thuis om zijn poes eten de geven. Hij zelf zit in de Dominicaanse Republiek, te genieten van 31° zon, de gelukzak.  Hier thuis was al een de discussie ontstaan waarom onze poes altijd op mijn schoot komt liggen, en niet op die van iemand anders. Daarnet kwam ook de poes van mijn broer op mijn schoot liggen en plots wist Robin het antwoord: “Mama, ik weet het! De reden waarom poezen graag op uw schoot komen liggen, is omdat in uw benen alleen maar pap zit!” Ik heb hem gekieteld tot hij amper nog kon ademen. “Ok, spieren. Spieren. SPIEREN!!!” riep hij tenslotte.

Efkes laten zien wie er (voorlopig nog) de sterkste is J

 

21:01 Gepost door Sandy in A-Team | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Je bent een doorzetter. Je gaat je doelstelling halen!

Gepost door: Tiny | 07-12-09

A-team Blijven volhouden, een lichte terugval is normaal.
Niet panikeren, over enkele maanden zal je wel merken dat er heel wat minder Sandy overschiet.
Veel sukses en doorzettingsvermogen en doe ze de groeten in Amerongen.

Gepost door: frank spencer | 08-12-09

Amaai!! Straf zeg, dat zou ik niet kunnen, je mag heeeeel fier zijn op jezelf. Veel plezier zaterdag!

Gepost door: Wendy | 08-12-09

Hilarisch ! Dat verdiend idd de kieteldood ;-) ha ha ha

Gepost door: Bjorn Paree | 09-12-09

Doorzetten he sandy !! Denk eraan ,......sdie gasten van je blijven niet lachen !! :-)
Het schrijven op de blogjes is echt triestig geworden he !! Ik ga er ook nog eens iets over schrijven , maar het enige antwoord dat erop volgt is dat bloggen geen verplichting is en mag worden , en dat ze het allemaal zeer druk hebben . Stel ik me de vraag , waren ze dan 1 jaar geldeden toen ze bijna elke dag schreven , werkloos of zo ?
Als het zo blijft verder gaan stop ik met mijn blog . Zo is bloggen niet meer leuk !!

Gepost door: coach mario | 10-12-09

De commentaren zijn gesloten.