03-11-09

Dapper

rainingWat zijn wij toch dappere mensen! Het was vanavond pokkeweer. Echt pokkeweer. En toch zijn we daar in gaan lopen. Iedereen was het er over eens: 1) wij zijn goed zot, 2) als je nu niet in clubverband zou trainen, bleef je gewoon thuis. Lekker warm in de knusse zetel. Maarrrrr, wij zijn geen watjes! Dus hopla, loopkleren aan en vertrekken.  Ik had mijn pas gekregen blitse Adidas-shirt en bijpassende loopbroek al gebruikt, dus die waren in de was, maar het regenjasje had ik nog wel om te showen. Mooi, mooi, mooi!

Ik had ook mijn handschoenen meegenomen en een pet. En die kwamen beide goed van pas. Het heeft van de eerste tot de laatste minuut geregend. Bij momenten pijpestelen gegoten. Maar wij lieten ons echter niet van de wijs brengen, en liepen het voorgeschreven tempo. Vanavond hebben we zo toch weer 9,5 km soldaat gemaakt. Ik was heel dankbaar om te merken dat er 4 van mijn matekes mijn schema mee willen volgen, op mijn tempo. We verschillen niet zoveel van hartslag en/of niveau, dus dat is een meevaller. Mijn tempo en mijn hartslag wordt op die manier ons tempo en onze hartslag.  Ik kijk al uit naar de gezamenlijke trainingen, matekes!

Gisteren was ik thuis en in de voormiddag had ik tijd en zin om een klein toerke te lopen. Gewoon een half uurke de beentjes strekken. Na 1,5 km warmlopen dacht ik om een paar versnellingen te doen. 3 keer heb ik ongeveer 1 minuut versneld naar 11 km/u. Na die 3e keer was de suiker op. Pudding in de benen. Ik was wel 3 km van huis, dus moest hoe dan ook lopend thuis zien te geraken. Op een heel rustig tempo ging dat nog wel. Toch straf dat je direct voelt dat er gesnoeid is in de calorieën.

Gelukkig zijn de eerste weken van het trainingsschema vrij rustig, dus die suikerdipjes zullen niet al te vaak voorvallen. Nu ja, ik heb nog geen echt voedingsschema gekregen van Carlien, dus het is een beetje freewheelen op dit moment.

Blue_eyeOh ja, was ik nog vergeten te vermelden: vorige vrijdag hebben we allen ook een hartslagmeter van Polar gekregen. Alsook een sporttas en drinkebus en een soort Buff. Ja, de cadeautjes bleven maar komen! Die jongeman van Polar had trouwens de lichtste blauwe ogen die ik ooit gezien had. Raar. En nee, zo diep heb ik hem niet in de ogen gekeken :-) Het viel gewoon op.

Ik zal maar stoppen met mijn commentaar, want nav mijn vorige postje heb ik nogal wat commentaar gekregen, hoor! Niet op de blog zelf want dat durven de meesten natuurlijk niet, maar wel face-to-face. Blijkbaar waren mijn zinnen soms voor interpretatie vatbaar en redelijk dubbelzinnig. Een mens moet soms nogal wikken en wegen J. Ik heb één groot voordeel: het is mijn blog, dus ik zeg het zoals ik wil ;-)  I rest my case!

22:45 Gepost door Sandy in Training | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Nu zeg je het weer leuk: Mijn tempo,mijn hartslag wordt nu ons tempo onze hartslag. Niet voor dubbele uitleg vatbaar.

Gepost door: Tiny | 04-11-09

Niets van gemerkt hoor! Ik vind jouw blogjes juist altijd zo leuk vlot geschreven, doe maar gewoon zo verder!! Ik moet toegeven dat ik het eerst een beetje jammer vond dat runnersworld dat a-team lanceerde ipv het dreamteam, maar nu vind ik het gewoon super en kijk al uit naar de volgende runners!!! Veel succes met je schema's!!

Gepost door: Wendy | 04-11-09

prima trainingen ! We blijven ons dubbelzinnige Sandy volgen .
Misschien kunnen we eens met z'n allen schatten naar je gewicht voor het in de runners verschijnt ? Wie durft dat ? :-)

Gepost door: coach mario | 06-11-09

ik geef wendy gelijk, niets dubbelzinnig aan je blogs, heb je vorige over je eerste meeting met het A-team zelfs nóg es nagelezen ;-) Geef maar verder je commentaar ! wie er niet mee kan leven, leest ze maar niet :-)
(Ik geraak dus nog altijd niet zo makkelijk op je blog, heel raar...)

Gepost door: Chris | 08-11-09

De commentaren zijn gesloten.