17-10-09

the week after

Ik heb deze week nog geen tijd gehad om iets te schrijven. Gewoon geen tijd. Druk met het voorbereiden van ons ledenfeest vanavond. Spannend. Ik ben benieuwd of onze quiz weer succes gaat hebben en of we daarna de mensen van hun stoel krijgen… Nog veel spannender (maar minder leuk) is of alles met de traiteur in orde zal zijn, want die heeft me de voorbije week redenen gegeven om daaraan te twijfelen. Soit, we zullen wel zien. 

Dadelijk ga ik mijn mannen hun kleren uitkiezen, want aangezien we vanavond een BLACK AND WHITE-party houden, moet dat wel juist gekozen zijn natuurlijk. En mijn mannen hebben daar geen verstand van, dus moet moeder de vrouw wat helpen.

Aan de halve marathon hou ik goeie herinneringen over. Ik heb hem goed verteerd. Maandag en dinsdag was trappenlopen niet mijn favoriete bezigheid, vooral niet trap af J, maar woensdag was er nog weinig van te merken.

Ik had wel schuurwondjes van mijn singletje aan de binnenkant van mijn arm en de zijkant van mijn lichaam. Omdat ik het singletje nog een paar uur na aankomst heb aangehouden, begon dat echt wel pijn te doen. Eénmaal in de douche ging ik zowaar tegen het plafond. Het prikt altijd wel als er water op een nieuw schuurwondje komt, maar nu riep ik het uit! Ik had de wondjes dan afgeplakt met een grote plakker, maar die kleefstrips veroorzaken op hun beurt weer irritatie, dus van lopen is er deze week nog geen sprake geweest. Ik kan de armbeweging niet maken zonder pijn. Allé, pijn is een groot woord. Het doet ambetant, laat het me zo zeggen. Ik moet er trouwens niet aan denken om een strakke sportbh aan te doen. Dat gaat even niet.

Morgen ga ik jullie groot nieuws verklappen! GROOT nieuws. Maar vandaag nog niet. Mijn clubgenoten lezen deze blog ook, en ik wil er vanavond op het ledenfeest nog niks over vertellen. Dus nog even wachten tot morgen… echt GROOT nieuws!!!  En ik ben er superblij mee!!! J

Het heeft met deze mensen te maken:

A-team

14:06 Gepost door Sandy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Schuurwondjes...errug pijnlijk zeker als je onder de douche staat. Volgende keer op de plekken die je verwacht een beetje vaseline smeren.

Gepost door: Tiny | 17-10-09

Dat je er een goed gevoel aan overhoud zou ik geloven . Je hebt het dan ook schitterend gedaan he ! net als al je andere club leden ! Je hebt een fijne bende waar je mee optrekt zodat het feestje deze avond zeker niet kan mislukken !
Ben beniewd naar je groots nieuws !

Gepost door: coach mario | 17-10-09

Proficiat ! Hoi Sandy, proficiat met je groot nieuws. Ik weet wat het is dus ik zal het maar niet verklappen. Ik ben stikjaloers, ik had me nl ook ingeschreven maar het heeft niet mogen zijn. Groetjes en veel succes ermee !

Gepost door: Anne | 17-10-09

Lang nagedacht Mateke,

Ik heb heel lang nagedacht over jow grote nieuws :-): een carrière in Hollywood, laten ombouwen, aan het knutselen geslagen, ..... Uiteindelijk heel laat op de avond: eureka, dat is het!! Gisterenavond op het ledenfeest toch van jou bevetiging gekregen dat ik het juist geraden heb. Super, ze hadden zich geen betere kanditate kunnen wensen.

Gepost door: Luk | 18-10-09

Welk groot nieuws!!!!!!!!! :-)

Gepost door: Wendy | 18-10-09

De commentaren zijn gesloten.