11-10-09

Net niet!

Inderdaad, het is me wéér niet gelukt. Officiële tijd: 2 u 01 min 52 sec. Maar toch ben ik niet ontevreden. Ik heb gelopen wat ik waard was. Ik kwam dicht in de buurt maar….net niet.

Ik ben de hele tijd bij bewustzijn gebleven ;-) Heb zelfs de omgeving in me kunnen opnemen en dit jaar heb ik de vele toeschouwers opgemerkt, en heb ik ook gezien dat we naast het stadion van PSV liepen. Dat was vorig jaar even anders.

De laatste km’s had ik het zwaar. Ik heb echt geprobeerd om te versnellen omdat ik zag dat er een goede kans was dat ik het zou halen, maar mijn dijspieren leken van beton.  Net toen ik de piep van 21 km hoorde, keek in naar mijn horloge en zag dat ik binnen de 2 u was, dus eigenlijk was mijn eigen doel behaald. Als je het grafiekje vanuit Sporttracks echter bekijkt, zie je dat ik op km 21 net bóven de 2 u zat. Ik heb ook 21 km 350 meter geregistreerd...

 Hardlopen Eindhoven, Halve marathon 11-10-2009, Snelheid

Hoe het ook zij, ik heb echt gelopen wat ik waard was. Ik heb geen fouten gemaakt, niet als een zot gestart, geen ene meter gewandeld –zelfs niet bij de drankposten, voldoende op voorhand gegeten, geen man met de hamer tegengekomen. Het enige dat niet ideaal was, was mijn gewicht, maar daar valt op de dag zelf nog weinig aan te doen, hé J

Dus alles in acht genomen ben ik heus wel tevreden. Ooit, ooit, ooit lukt het me vast wel eens om binnen de 2 uur te eindigen.

Morgen volgt een uitgebreider verslag. Nu kruip ik onder de wol, slaapwel.

22:21 Gepost door Sandy in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Och Sandy wat jammer dat ik je gemist heb. Wel super gelopen hoor. Goed gedaan!!

Gepost door: Tiny | 12-10-09

desalniettemin een dikke proficiat! die 1 minuut heeft niets met 'niet kunnen' te maken ... als je de 2u niet aankan, dan loop je 2u10, niet 2u01. Ik ben blij dat je je eindtijd niet dramatiseert én genoten hebt van je race; da's alvast de eerste stap om bij de volgende gelegenheid die 2u los naar de vergeethoek te lopen! Eerst goed rusten, en daarna gewoon blijven trainen zoals je bezig bent!
btw ... proficiat met je eindtijd: 't is en blijft en prachtprestatie!!

Gepost door: geert | 12-10-09

goe gedaan!!! Je mag zeker tevreden zijn, jammer dat ik je niet gezien héb, maar er was ook zoveel volk hé!

Gepost door: Wendy | 12-10-09

min 2 uur op een dag sta je op ... en loop je die min 2 uur zonder problemen ... 't is gewoon effe wachten op dat goeie moment .. don't worry!

Gepost door: Koen | 12-10-09

Knappe prestatie hoor Sandy...je mag best trots zijn met deze prestatie.

Gepost door: natalie | 12-10-09

en toch heb je een vette PR gelopen als ik in de rechterkolom kijk ;-)

Gepost door: Chris | 23-10-09

De commentaren zijn gesloten.