07-10-09

Staying alive

Het einde is in zicht. Van de halvemarathontraining, bedoel ik dan. J Vrijdag nog lange intervallen gedaan tegen wedstrijdtempo, waarbij mijn hartslag net onder mijn omslagpunt bleef. Zondag was een zalige trage duurloop van een dikke 15 km en gisteren een 10 km met 4 x 1 km tegen wedstrijdtempo. Ik dacht dat ik 11 km/u aanhield maar mijn Forerunner bewees achteraf dat dat niet overeenstemde met de realiteit. ’t Was nen dikke halve km/u trager… Geeft niet echt vertrouwen voor zondag, maar ach, ik ga me er niet druk in maken. Ik ga mijn uiterste best doen en we zien wel waar het schip strandt. Ik zou het grandioos vinden mocht ik die 2u-grens eindelijk kunnen doorbreken, maar in het andere geval is er geen man overboord, hé. Gewoon zorgen dat we "alive" blijven.

Het wordt tijd dat de wedstrijd nadert, want bij ons in de club vallen ze als vliegen. Als er geen griep of snotvalling zijn ronde doet, duiken de blessures her en der op. Ik heb in de week een opsomming gemaakt: van de 14 mannen en vrouwen die mee naar Eindhoven gaan, zijn er op dit moment een 2-tal die niks mankeren. Ik hoop alsnog dat iedereen mee aan de start kan staan EN gezond en wel kan finishen natuurlijk. Mijn voet houdt zich redelijk koest, al voel ik hem wel als ik ’s morgens uit bed stap of op mijn blote voeten loop. Maar tijdens het lopen zelf is hij braaf.

Het weekend na Eindhoven staat ons ledenfeest op het programma. Ook dit jaar hebben we een quiz ineengestoken. Bovendien gaan we proberen om iedereen op de dansvloer te krijgen. Dat is pas een uitdaging! Vooral omdat ik er een paar ken die halstarrig weigeren te bewegen. Daar moeten we op één of andere manier verandering in brengen. Ik zal er nog eens een nachtje over slapen hoe we dat gaan aanpakken J

SaturdayNightFever
Well, you can tell by the way I use my walk,
I'm a woman's man, no time to talk.
Music loud and women warm.
I've been kicked around since I was born.
And now it's all right, it's O.K.
And you may look the other way.
We can try to understand
The New York Times' effect on man.
Whether you're a brother
Or whether you're a mother,
You're stayin' alive, stayin' alive.
Feel the city breakin'
And ev'rybody shakin'
And we're stayin' alive, stayin' alive.
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.
Stayin' aliiiiiiiiive

:-) :-) :-)

15:18 Gepost door Sandy in Training | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Al ben ik er niet bij zondag in Eindhoven, toch zal ik aan jullie allen denken.
Doe da goe é!!!

Gepost door: Spencerwoman | 07-10-09

Ik ga je aanmoedigen Sandy.

Gepost door: Tiny | 07-10-09

Het gaat je lukken sandy ! Vertrek met ons mee ! Ik geef wel een tikje op je kont als je sneller moet gaan lopen en ons achter laten . je kan het !! Zeker weten !! En dat mensen iets gaan mankeren tegen hun wedstrijd ......veel zit ook inhet kopke hoor .
Ik vind dat je de juiste ingesteldheid hebt ! het is MAAR lopen !
Moest ik bij julie club zijn en mee genieten van dat feest , zouden een goei 10 pinten volstaan om daar de john travolta uit te hangen ! Staying Alive ,Staying Alive ,A A A A Staying Alive Staying Alive ..........OF ZOIETS :-)

Gepost door: coach mario | 07-10-09

toy toy toy mijn duim doet nu al zeer ... doedagoe hé meiske!

Gepost door: geert | 07-10-09

I don't feel like dancin' Sandy,

Het zal aan mij liggen maar op de één of andere manier voel ik mij aangesproken door dat dansgedoe :-)

Gepost door: Luk | 08-10-09

Doetagoe hé Sandy!! Ik zal er ook zijn, hoop je aan de finish te zien!! grt

Gepost door: Wendy | 08-10-09

De commentaren zijn gesloten.