24-09-09

twijfel

In navolging van het succesloopje van maandagavond, besloot ik dinsdagavond de clubtraining mee te doen. Als het niet ging kon ik nog altijd rechtsomkeer maken. Ik heb mijn voet niet gevoeld, noch mijn hiel. Driewerf hoera! Het enige dat ik goed voelde was mijnen tikker. 10 dagen niet lopen werpt direct “zijn vruchten” af, zij het ditmaal geen begerenswaardige vruchten. Tijdens het lopen heb ik mezelf zelfs de vraag gesteld wat ik in godsnaam in Eindhoven kan gaan doen? De moraal zat een beetje in de put, maar ach, dat betert wel weer. Ik was al content dat ik mijn 10 kilometerkes kon malen zonder pijn te voelen.

 Eindhoven nadert met rasse schreden. Diep vanbinnen zit er een duveltje dat die 2-uren grens e-i-n-d-e-l-i-j-k eens wil breken, maar het meer realistische engeltje fluistert me in om de voetjes op de grond te houden en de vorm van de dag af te wachten. Misschien, héél misschien als alles meezit, als dame Fortuna me goed gezind is, bestaat er een waterkansje dat…. Vorig jaar had ik nog een haas waar ik op kon rekenen, maar dit jaar zal ik het in mijn uppie moeten doen. Tenzij er zich een chinese vrijwilliger aanbiedt. Iemand?

PS: met 1u 59’59” ben ik content J

16:27 Gepost door Sandy in Training | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Heel veel mensen zouden hier hartstikke blij mee zijn!

Gepost door: Tiny | 24-09-09

Er blijven in geloven hé!!

Gepost door: Wendy | 24-09-09

Uppie? Jij in je uppie moeten lopen in Eindhoven? Euh... ik dacht het niet hoor! Ik zal er alvast zijn om jou te vergezellen en als het moet trek ik je wel mee - als ik jou kan volgens tenminste!

Gepost door: Nancy | 24-09-09

komt in orde hoor! ik zou je wel willen hazen, maar dan kan je je PR al helemaal vergeten ;-)
Succes! De motor niet opblazen van in 't begin en je zal jezelf nog verbazen!

Gepost door: geert zelf | 25-09-09

Ik ga Greet hazen voor 2 u - 2.05 u hangt een beetje af van de dag ! Maar start gewoon met ons mee ! Trager dan 5.50 min/km loop ik niet !! Dus als het goed zit bij jou , dan kan je versnellen bij 12 - 14 km en je pr nog pakken !! Zit het tegen , dan beleef je een supper gezellige (halve)marathon ! Om pr's te breken moet het echt meezitten of gewoon eens een superdag hebben .
Blijf alle vanaf nu possitief bekijken ! Zit niet meer te tubben , er worden nog veel wedstrijden gelopen om er een pr te lopen !!
Maar als ik eerlijk mag zijn ......Ik geloof erin dat jij een pr kan lopen in eindhoven !!
Als er iets is gewoon mailen he ! en tot in eindhoven !!

Gepost door: coach mario | 25-09-09

Ni Hao ;-) Dat is het enige chinees wat ik kan maar is denk ik ook direct het belangrijkste. Ga je zien in Eindhoven en waarom zouden we dan niet direct voor 1:59 kunnen gaan ?

Gepost door: Bjorn Paree | 25-09-09

De commentaren zijn gesloten.