07-08-09

IK HEB DE MARATHON GELOPEN!!!!!!

Ja, je leest het goed! Ik heb de marathon gelopen. Samen met Dirk en Luk en Nancy. Vannacht in mijn slaap. Ik weet zelfs mijn tijd nog: 4u 16 minuten en daar was ik apetrots op. Te meer omdat ik niet kapot was aan de finish, er had dus nog méér ingezeten J

 

Dromen zijn bedrog, I know, I know. Zo ver reikt mijn ambitie trouwens niet. Ik wil eerst de halve marathon een kopje kleiner maken. Ik ben altijd zo blij dat ik na 21 km mag stoppen, en kan me dan echt niet voorstellen dat je dan nog maar halverwege zou zijn. Uit ervaring weet ik wel dat het allemaal afhangt van hoe je je op de afstand instelt, want bij elke wedstrijd vind ik de laatste kilometer er te veel aan, of het nu om 3 km of 21 km gaat.

 

Vanavond staan er lange intervals op het programma: 800 meter. Niet bepaald mijn geliefkoosde training, zeker niet als het zo’n lange versnelling is, maar achteraf zal ik weer wreed kontent zijn dat ik het gelopen heb.

 

mojitoGisterenavond heb ik me te pletter geamuseerd. Vrij onverwacht met mijn liefste broerke en mijn liefste frindinneke op een terrasje verzeild geraakt, in het gezelschap van een paar mojito’s. We hebben gelachen tot onze buikspieren protesteerden. Werkelijk gegierd. Dat was lang geleden en het heeft me ongelofelijk veel deugd gedaan. Merci matekes!

 

Vanmorgen bracht de postbode eindelijk, eindelijk een briefje van Robin vanop volleybalkamp. Hij amuseert zich heel goed en hij had zelfs 3 smarties bij in de envelop gestoken, die tijdens de reis gesmolten waren, vervolgens platgedrukt en daarna gestold. Het zag er lief uit J. Morgen mag ik hem gaan halen, nog één keer slapen….

14:11 Gepost door Sandy in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Graag gedaan! Niettegenstaande we allebei wat melancholisch en emotioneel worden na het nuttigen van enkele glazen wil ik toch nog eens duidelijk stellen dat die liefdesverklaring van gisteren oprecht gemeend is :-)

Ik heb me ook reuze geamuseerd, dat gaan we vaker doen hé!

Gepost door: Nancy | 07-08-09

Een nieuwe manier van buikspiertraining gevonden;-)

Gepost door: Tiny | 07-08-09

Mojito's Gisteren heb ik er als aperitief 3 achterover geslagen en 't heeft gesmaakt. Lekker fris in zo een weertje...

Gepost door: Spencerwoman | 07-08-09

Missing pacemaker ? Dan was er geen plaats voor mij in jou wildste marathondromen ? Het is duidelijk, geen haas vandoen ;-)
Voor vanavond, ik heb wat last van mijne linker Iliopsoas (denk ik dat 'em dat is...). Dus geen training vandaag, rusten is de boodschap !

Gepost door: Guy | 07-08-09

Dromen zijn niet altijd bedrog je weet nooit hé miedeke ! een droom kan ooit uitkomen ,wat nu een onmogelijke zaak is in jou ogen kan in een jaar dikwijls een doel zijn duuuuuus :-) :-) :-) plannen maken is dikwijls goed bij een Mojito :-)

Gepost door: Katrien | 08-08-09

Knappe droom! Mijn dromen gaan de laatste tijd richting kleuterklas, waar mijn jongste zoontje in september aan gaat beginnen :-). Die 800m versnellingen zijn inderdaad de moeite, al gaan die mij persoonlijk soepeler af dan de 400m'kes, een rasechte diesel zekers ;-). Groetjes!!

Gepost door: Wendy | 08-08-09

dromen Dromen komen soms ook uit !
En die smarties vind ik toch een heel mooi gebaar.

Gepost door: Luc | 08-08-09

De commentaren zijn gesloten.