13-06-09

Zucht...Hijg....Puf...Zucht...Hijg...Puf...

We zijn alweer 5 dagen verder. En we hebben 2 keer gelopen.

Dinsdag was het moddertraining. Man, man, man…Een loopschoen mag dan alle technisch vernuft in zich dragen, feit is dat dit allemaal aan de onderkant van de schoen zit. Aan de bovenkant betekent zo’n schoen niks. Enkel een dun laagje mesh waar het water zo door kan. In het begin van de training probeerde ik nog enigszins om de plassen te ontwijken, maar dit mislukte een paar keer zodat mijn schoenen, kousen en voeten als snel kloddernat waren. Bij elke stap was een slurpend geluidje te horen en te voelen. Waarom zou je dan nog moeite doen om OVER een plas te springen? D’r DOOR, verdorie. Het heeft ook de hele tijd geregend, dus we zagen er uit als verzopen kiekens toen we aankwamen. Kiekens met slijk tot aan hun knieën. Thuisgekomen deed ik mijn schoenen en sokken uit en het was best een grappig zicht om maagdelijk witte voetjes en enkels te zien onder kuiten waar aangedroogde modder op zat.

Gisteren was het prachtig weer om te lopen. Mijn training werd goed ingezet toen we aan het rekken en strekken waren en Guy plots achter me kwam staan met de vraag om me eens om te draaien. Mijn verstand werkte op volle toeren. Wat was die van plan? Kreeg ik toch wel 3 kussen en nen dikke proficiat, zeker! (wegens het éénjarig bestaan van mijn blog) Tenminste toch ene man die zijne wereld kent J De meesten snapten er de ballen van, maar ik heb ze maar in hun wijsheid gelaten.

Vrijdag is intervaldag, en ik heb het geweten. Amai, het was er goed aan te voelen dat het lang geleden was dat ik nog iets snelheid had getraind. In principe moest ik 12 x 300 m doen. De bedoeling was er alvast, want ik had de Forerunner netjes geprogrammeerd – we gaan er op vooruit, nietwaar? Omdat bleek dat ik mijn borstband was vergeten aan te doen, had het geen zin om een training af te werken die op hartslag gebaseerd is. Dus werd het gewoon trainen op afstand. Wegens tijdsgebrek is het 5 x 300 m geworden. Ik stond te trillen op mijn benen na die 5e interval. Hartslaggegevens heb ik niet (misschien maar best). Snelheidgegevens heb ik wel:

 Snelheid vrij12juni09

 Als ik dit vergelijk met de training van 8 mei, waar ik ook 300-den heb gelopen, zie ik dat het gisteren net iets sneller ging. Klein verschil in snelheid, groot verschil in aanvoelen. Menig sexlijnmadammeke zou jaloers geweest zijn als ze mijn gehijg na die 300m had gehoord. We hadden maar 100m om uit te blazen – al wandelend welteverstaan- alvorens de volgende interval zich aandiende.

Besluit: er is nog veel werk aan de winkel! Die stamp onder mijn kont heb ik nog altijd niet gekregen, of die klets op mijn poep ook niet.

Volgende week in Brecht zal ik maar wijselijk de 3 km doen. Dat is op dit moment ver genoeg om er een lap op te geven. Vorig jaar haalde ik daar 11,8 km/u zie ik in Sporttracks. Ik vrees dat dat nu te hoog gegrepen is. We zullen zien, zei den blinde.

10:39 Gepost door Sandy in Training | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ge moogt nog kiezen . ne stamp of een klets op je poep . Maar in brecht rijg§t die zeker

Gepost door: coach mario | 13-06-09

hallo veel sterkte
zou nieks voor mij zijn
maar maak er een leuke zaterdag van

Gepost door: @ludwig | 13-06-09

Heel veel succes in Brecht en pas op voor Mario zijne voet hé!! ;-)
Grt

Gepost door: Wendy | 13-06-09

Nieuwe lay-out Sandy? Mysterieuze foto waar ik mij vanalles bij kan voorstellen, en dan nog zo'n titel boven je laatste stukje (sorry kon het niet laten, je kent me ondertussen).
En die stamp of kletsen zullen er zeker voor vrijdag komen.

Gepost door: Luk | 13-06-09

Waar ga je voor? Voor de stamp of de klets?

Gepost door: Tiny | 13-06-09

Fantasie Rustig, Luk. Het is de foto van een orchidee :-)

Gepost door: Sandy | 13-06-09

11km/h .. dat haal je wel op die 3 km. Wat je in 300 meter kan zal je op 3 km ook wel kunnen. Of klopt die logica niet ??!! Het is het proberen waard.

Gepost door: Edith | 14-06-09

Mooie heropfrissing van uw blog... succes volgende week met uw wedstrijdje in Brecht. Zal wel meevallen hoor.

Gepost door: natalie | 14-06-09

je hebt geen stamp nodig, het zal je zo ook wel lukken in Brecht ;-)Vooral omdat de coach precies achter je vodden zal zitten! Idd frisse look van je blog :-)

Gepost door: Chris | 15-06-09

De commentaren zijn gesloten.